Riihimäkeläinen Onnexi Oy lanseeraa uuden työnvälityspalvelun ja haluaa laajentua Hämeenlinnasta koko maahan

– Tarkoitus on välittää eläkeläisiä lyhyisiin keikkatöihin tarpeen ja heidän oman kiinnostuksensa mukaan. Joku voi naapuriavun tyyppisesti silittää ja toinen hoitaa lapsia tai olla vaan seurana yksinäiselle, kertoo Onnexin toimitusjohtaja Ulla-Maija Soininen.

 

Soinisen mukaan Onnexi lähestyy eläkeläisten osa-aikatöitä eri tavalla kuin muut vuokratyöfirmat. Hän haluaa puhua ennemmin keikka- kuin vuokratyöstä.

– Jokainen voi tehdä töitä omilla ehdoillaan ja päättää, milloin ja miten tekee. Tarkoitus on, ettei asiakkaan tai työntekijän tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa. Nopeita ostoja voi tehdä pieniin tarpeisiin; Soininen kertoo.

– Jos on tehnyt uran insinöörinä, nyt intohimona voi olla vaikka puutarhanhoito, jota ruuhkavuosia elävä kiireinen ihminen ei halua tehdä vapaa-ajallaan. Teksti: Hämeen sanomat 8.11.2018 19:30 Vanessa Valkama. Lisätietoa: Ulla-Maija Soininen, info@onnexi.fi

 

Toimistomme on saanut ilon auttaa Onnexi Oy:tä monenlaisissa asioissa sen perustamisen alkumetreiltä. Yhteistyötä on tehty mm. yritysidean sparrauksessa, sopimus-, ipr-, yhtiö- ja työoikeudellisissa sekä sosiaali- ja terveysoikeudellisissa asioissa, kuin myös tietosuoja- ja salassapitoasioissa.

- Ja mikä parhainta; yhteistyömme jatkuu pitkäjänteisenä kumppanuutena.  - Hilkka Neuvonen, toimitusjohtaja, Lakiasiaintoimisto Neuvonen Oy.

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Aineeton arvo on uusi menestystekijä yrityksille

February 24, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

June 15, 2020

October 5, 2017

Please reload

Archive