top of page

Sanotteko "tahdon" tänä kesänä – Sanoitteko ”tahdon” jo aiemmin

Rakkaus on ihana asia, ja kaiken elämän perusta. Toivotamme kaikille pareille onnea ja hyvää yhteiselämää! Yhteiselo saattaa syystä tai toisesta vuosien myötä muuttua. Avioehtosopimuksen tekemistä kannattaa harkita ainakin silloin, jos toisella tai kummallakin kihlatulla on jo omaisuutta. Avioehto voi olla tarpeen erityisesti silloin, jos avioituvat toimivat yrittäjinä ja toiselle tai molemmille on muutoin karttunut merkittävää varallisuutta. Avioehto voidaan tehdä ennen avioliiton solmimista tai avioliiton aikana. Sopimus edellyttää molempien puolisoiden suostumusta. Mikäli olette miettineet avioehtosopimuksen tekemistä, ottakaa yhteyttä. Hoidamme asianne asiantuntevasti ja kohtuulliseen hintaan. Perussopimuksen tekeminen maksaa 223 euroa (sis. alv). Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kotikäynnit Rovaniemen keskustan alueella (10 km keskustasta) ilman lisäkuluja. Avioehtosopimukset laatii oikeusnotaari Katri Turunen. Kaikkien 31.8.2019 mennessä avioehtosopimus toimeksiannon kanssamme tehneiden kesken arvomme 100 euron arvoisen Likiliike lahjakortin. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa Rovaniemen Likiliike -yrityksissä, joita on jo yli 200. Lahjakortti arvotaan 1.9.2019. Voittajaparille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Yhteydenotot p. 040 759 1230 tai hilkka.neuvonen@nlex.fi. Viesteihin vastaamme 24 h sisällä.

Palvelemme myös monissa muissa oikeudellisissa sekä konsultoitavissa asioissa. Lakiasiaintoimisto Neuvonen Oy – Luomme varmempaa tulevaisuutta

bottom of page