top of page

Allianssiosaamista Lapissa

Toimistomme osaava asiantuntijajoukko kasvoi uudella jäsenellä. Aloitimme yhteistyön erityisasiantuntija, HTM Sanna-Kaisa Kaikkosen kanssa. Voimme tarjota asiakkaillemme nyt myös allianssihankinnan osaamista; konsultointia ja koulutusta.

Sanna-Kaisalla on yli 10 vuoden laaja-alainen kokemus julkisista hankinnoista kunta- ja valtiohallinnosta sekä yksityiseltä puolelta julkisten hankintojen tarjoajana. Hänellä on kokemusta mm. allianssista, ranskalaisista urakoista, ICT-hankinnoista sekä erilaisista tavara- ja palveluhankinnoista. Hän on aiemmin toiminut mm. konsulttina asiakkaiden julkisissa hankinnoissa ja yrityksen projektitarjoustoiminnasta vastaavana.

Allianssi on rakentamisen urakkamuoto, jossa projektiin osallistuvat jakavat projektin riskit ja päätöksenteon yhteisesti projektin parhaaksi.

bottom of page