Allianssiosaamista Lapissa

Toimistomme osaava asiantuntijajoukko kasvoi uudella jäsenellä. Aloitimme yhteistyön erityisasiantuntija, HTM Sanna-Kaisa Kaikkosen kanssa. Voimme tarjota asiakkaillemme nyt myös allianssihankinnan osaamista; konsultointia ja koulutusta.

Sanna-Kaisalla on yli 10 vuoden laaja-alainen kokemus julkisista hankinnoista kunta- ja valtiohallinnosta sekä yksityiseltä puolelta julkisten hankintojen tarjoajana. Hänellä on kokemusta mm. allianssista, ranskalaisista urakoista, ICT-hankinnoista sekä erilaisista tavara- ja palveluhankinnoista. Hän on aiemmin toiminut mm. konsulttina asiakkaiden julkisissa hankinnoissa ja yrityksen projektitarjoustoiminnasta vastaavana.

Allianssi on rakentamisen urakkamuoto, jossa projektiin osallistuvat jakavat projektin riskit ja päätöksenteon yhteisesti projektin parhaaksi.