top of page

Matkailu- ja infra-alan sopimusasiantuntemusta

NLEX-yhteisömme kasvoi jälleen uudella osaajalla: OTM Annu Kupiainen. Annu on työskennellyt mm. freelancer lakimiehenä sekä konsernijohdon lainopillisena avustajana. Lisäksi hän on opettanut usean vuoden ajan yliopistolla verotusmenettelyä ja muutoksenhakua sekä vakuusoikeutta. Hän on myös toiminut tutkijana yliopistolla, tutkimusaiheenaan luotonannossa ja rahoitustoiminnassa tarvittavien vakuuksien oikeudelliset edellytykset ja insolvenssimenettelyt.

Annun erityisosaamisalueita ovat vakuudet ja rahoitusjärjestelyt,

tietosuojadokumentaatio ja DPA-sopimukset, matkailualan sopimukset, Infra-alan sopimukset ja verotus. Hän tarjoaa palvelua mm. sopimusoikeuden, erityisesti urakkasopimukset ja yleiset sopimusehdot, sekä tietosuoja osaamisalueilla.

bottom of page