Toimintatapa

1. Yhteydenotto

Tavoitatte meidät puhelimitse + 358 40 759 1230, sähköpostitse toimisto(at)nlex.fi (tiedonsiirto SSL -salattu) ja kotisivulta löytyvän lomakkeen kautta.

 

Yhteydenoton yhteydessä sovimme miten ja milloin asiantuntijamme on Teihin yhteydessä. Alkuneuvotteluaika asiantuntijamme kanssa järjestyy useimmiten jo samalle päivälle tai seuraavalle päivälle ja tilanteenne mukaisesti myös muuna ajankohtana.

 

2. Alkuneuvottelu

Asiantuntijamme on Teihin sovitusti yhteydessä. Käytte läpi asianne ja sen vaatimat toimet. Saatte myös alustavan arvion toimeksiannon hoitamiseen tarvittavasta ajasta ja kustannksista. Alkuneuvottelu (20 min) on maksuton.

 

3. Toimeksianto

Mikäli päätätte käyttää palvelujamme, tehdään kirjallinen toimeksiantosopimus. Toimeksiannollenne nimetään vastuuhenkilö, joka huolehtii toimeksiantonne hoitamisesta. Toimeksiannossa noudatetaan yleisiä sopimusehtojamme Lakiasiaintoimisto Neuvonen Oy:n yleiset sopimusehdot.

 

Toimeksiantoasiakirja toimitetaan teille sähköisenä asiakirjana sähköpostilla tai se tehdään paperiasiakirjalle. Toimeksiantosopimuksessa sovitaan toimeksiannon perusasioista.

 

4. Toteutus

Hoidamme toimeksiantonne yksilöllisesti, luottamuksella ja asiantuntevasti. Olemme Teihin sovitusti ja aktiivisesesti toimeksiantonne hoitamisen aikana yhteydessä. Toimintamme on tehokasta, kuin myös joustavaa. Työskentelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin, jolloin asiakkaillamme on useimmiten enemmän aikaa keskittyä toimeksiantoon liittyviin asioihin.

 

Kun toimeksiantonne on hoidettu, toimitamme Teille yksilöidyn ja eritellyn laskun joko verkkolaskuna, sähköisenä laskuna sähköpostitse tai paperisena laskuna postitse.

 

5. Jälkituki

Jos toimeksiannon jälkeen Teillä tulee mieleen vielä jotain toimeksiantoonne liittyvää kysyttävää, voitte huoletta olla meihin yhteydessä. Toimeksiannon jälkituki (30 min) on Teille maksuton. Jälkituki on käytettävä viimeistään 2 kuukautta toimeksiannon päättymisen jälkeen.

 

 

 

Osallistumme aktiivisesti erilaisiin verkostoitumistilaisuuksiin. Keskustelemme mielellämme myös näiden yhteydessä toimintaamme ja palveluihimme liittyvistä asioista. Toivottavasti tapaamme!

 

 

© 2015-2020 Lakiasiaintoimisto Neuvonen Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.   Tietosuojaseloste

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • LinkedIn Clean
2. Alkuneuvottelu

Käytte asianne läpi asiantuntijamme kanssa. Saatte alustavan aika ja kustannusarvion. Neuvottelu on maksuton.