top of page

Referenssit

Olemme saaneet toteuttaa monenlaisia toimeksiantoja erilaisille asiakkaillemme. Olemme iloisia saadessamme tehdä pitkäaikaista yhteistyötä asiakkaidemme kanssa tai hoitaa heidän yksittäisiä toimeksiantontojaan - Auttaa ja luoda varmempaa tulevaisuutta!

Olemme auttaneet asiakkaitamme menestyksekkäästi muun muassa erilaisten hankintojen ja kilpailutusten toteutuksessa, markkinaoikeuden kysymyksissä, monenlaisissa sopimusasioissa, IPR-asioissa, kiinteistöjen arvon arvioimisessa, kiinteistökaupoissa sekä yrityksen perustamis- ja kehittämisasioissa. Myös perinnönjako- ja edunvalvonta-asioissa.

Yritysreferenssejä emme julkaise. Yritysasiakkaamme ovat muun muassa ICT-, energia-, vesi-, maansiirto-, geologian-, maa- ja metsä-, sosiaali- ja terveys, kaupan- ja mainostoimistoalan yrityksiä sekä asianajotoimistoja.

"Mielestäni asiointi oli kaikin puolin toimivaa: sujuvaa, selkeää, tehokasta. Kaikki asiat tuli hyvin selväksi mitä käytiin läpi. Yritystä kuvaavia ominaisuuksia ovat: Asiantunteva, ystävällinen ja tehokas. Kyllä, ehdottomasti aiomme suositella teidän palvelujanne ystäville ja tutuille."  - Pirjo Muranen, Rovaniemi

 

"Otettuamme yhteyttä Lakiasiaintoimisto Neuvonen Oy:öön saimme ensimmäisen tapaamisen järjestettyä nopeasti ja jopa omassa kotonamme.Tilanteemme läpi käyminen oli helppoa, koska asianhoitajamme olivat oikeasti kiinnostuneita asiastamme ja kuuntelivat meitä. Yritystä kuvaavia ominaisuuksia ovat: Palvelualttius, asiantuntijuus, sitoutuneisuus. Suosittelemme."        - Heli ja Kari

Yhteistyössä

Business Finland  - Innovaatioseteli

Business Oulu - Yrityspalveluseteli

Suomen Yrittäjät

Lapin Yrittäjät

Rovaniemen Yrittäjät

Vastuu Group - Luotettava Kumppani

TIVIA

TIVIA Lappi

Lapin yliopisto

 

 

 

bottom of page